Weblog Peak Lenin 2002

Dinsdag 10 september 2002

Bericht van ons perscontact in Nederland, Debbie Sprenger.

Het is al een tijdje stil rond het klimduo. Boris Krielen heeft aan mij gevraagd of ik hun spannende verhalen wilde publiceren tijdens de tocht. Daarbij wist hij van tevoren dat het moeilijk zou kunnen zijn om contact te hebben met de buitenwereld. Er zou maar één persoon in de groep aanwezig zijn die een satelietverbinding heeft en de vraag was dan ook hoe vaak en hoe lang ze daar gebruik van mochten maken. Nou, blijkbaar niet vaak want sinds het vorige bericht bleef het stil…

Volgens de planning zouden ze de top van Peak Lenin op 5 september hebben bereikt. Hopelijk laten ze iets van zich horen zodra ze weer in het basiskamp zijn. Tot die tijd zit er niks anders op dan in spanning af te wachten en hopen dat ze de top daadwerkelijk hebben gehaald en dat alle teentjes en vingertjes er nog aan zitten. Zodra ik iets weet horen jullie het meteen!