Klimmen voor CliniClowns

Een project van Ice-X

We willen met onze beklimmingen meer bereiken dan alleen een schitterende persoonlijke ervaring. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een goed doel om voor te klimmen. Zo krijgt de expeditie een maatschappelijke meerwaarde.

CliniMeter
8%

CliniClowns

Met onze expedities naar Peak Lenin in augustus 2002 en Kilimanjaro eind november 2002 hebben we 1.022 euro voor CliniClowns binnengehaald. Een bestemming die zeker de inspanning waard is. Bekijk de lijst van donateurs. Alle donateurs hartelijk dank!

Donateurscertificaat CliniClows Kilimanjaro 2002

Donateurscertificaat CliniClows Kilimanjaro 2002

Donateurscertificaat CliniClows Peak Lenin 2002

Donateurscertificaat CliniClows Peak Lenin 2002

Klimmen op extreme hoogte is puur een zaak van overleven. Er zijn objectieve gevaren zoals afgronden en lawines, maar ook subjectieve gevaren zoals de emotionele en lichamelijke strijd tegen de berg. Ondanks de gevaren proberen we die gedachte los te laten en ons te focussen op de schitterende omgeving en de klimervaring. We voelen ons volkomen thuis in de bergen.

clinibannerWij zien hier een mooie symbolische link met de kinderen die ondanks hun moeilijke situatie kunnen lachen met de CliniClowns en zich daardoor even thuis kunnen voelen. Wil je meer weten over CliniClowns? Kijk dan op de website www.cliniclowns.nl.

Verantwoording

Klimmen voor CliniClowns is een project van Stichting Ice-X onder media auspiciën van de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging. CliniClowns Nederland heeft haar goedkeuring gegeven voor dit project, maar is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de uitvoering van de expeditie of het project.