Disclaimer

”Mountains are not fair or unfair, they’re just dangerous„
— Reinhold Messner


Disclaimer

Stichting Ice-X besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie niet (meer) volledig of juist is. Stichting Ice-X aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid. Tevens sluit Stichting Ice-X elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van (of juist de onmogelijkheid van gebruik van), het vertrouwen op, of het ondernemen (of het nalaten) van acties naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright

Alle opgenomen informatie is eigendom van Stichting Ice-X. De inhoud mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële-/privédoeleinden. Het is niet toegestaan de inhoud van de site geheel of gedeeltelijk te vermenigvuldigen of aan derden beschikbaar te stellen zonder toestemming van Stichting Ice-X.

Privacy

De informatie die je op deze website invult wordt door Ice-X uitsluitend gebruikt om op je profielpagina en de lijsten met klimmers en toppen te tonen. Je hebt volledige controle over deze data middels je profiel.

De data wordt in een database bewaard. De data wordt nooit gedeeld met of verkocht aan derden. Je kunt op elk moment opvragen welke gegevens Ice-X van jou in bezit heeft, of verzoeken om volledige verwijdering van die gegevens.

Er worden bezoekersstatistieken bijgehouden. Deze data is anoniem en kan niet herleid worden tot een persoon.